Accidente Live
  • Acasă
  • Accidente
  • VIDEO | Accident frontal surprins de camera de bord. Cine este vinovat?

VIDEO | Accident frontal surprins de camera de bord. Cine este vinovat?

În data de 22.06.2018, ora 1:55, pe ruta Deva – Ilia s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism. Coliziunea dintre cele două autovehicule s-a soldat cu pagube materiale și cu rănirea ușoară a unui pasager din autoturismul marca BMW.

Vă invităm să urmăriți imaginile video surprinse de camera de bord al unuia dintre șoferi și atașat redăm reacția șoferiței în cauză care se arată şocată de atitudinea poliţiştilor.

Vom reda, mai jos, textul integral publicat de ‎Aty Zolya‎ pe o pagină de socializare.

„Numele meu este Zolya Eniko, am fost implicata in accidentul rutier produs in data de 22.06.2018, ora 1:55, pe ruta Deva- Ilia, fiind soferita masinii marca BMW seria 5, cu numarul de inmatriculare BV20FRO.
Cei de la IPJ Hunedoara vor sa ma scoata pe mine ca fiind vinovata in producerea acestui accident, ei declarand ca eu am patruns cu masina pe contrasens si am lovit masina frontal, care circula din sens opus, avand numarul de inmatriculara AR13YZX.
In urma accidentului unul dintre pasagerii din masina mea a necesitat investigatii medicale, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul de Ugenta Deva, la care unul dintre politisti, a reactionat indignat, spunand “pentru un cucui nu trebuia sa mergi la spital, ca iarasi o sa lucram pana la 10 dimineata”.
Precizez faptul ca cei de la Politie au refuzat sa vizualizeze filmarea ca si dovada accidentului, spunand in continuare ca eu am patruns pe contrasens si ca filmarea va fi vizualizata numai in instanta. Domnii politisti, alaturi de criminalistul, sustineau in continuare faptul ca 100% eu sunt cea care a produs accidentul rutier. Mi s-a retinut permisul de conducere fara nici un drept si fara a mi se explica motivul.
Atasez dovada si filmarea cu camera de bord spre am dovedi nevinovatia. Precizez faptul ca data si ora de pe camera nu corespund (nu era corect setate).”

 

 

Articole asemănătoare

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.