Accidente Live
  • Acasă
  • Accidente
  • Trei turiști din Bacău, accidentați pe drumul spre Costinești

Trei turiști din Bacău, accidentați pe drumul spre Costinești

Trei turişti au fost răniţi joi după amiază într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară care nu a acordat prioritate. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, care a transportat la spital victima aflată în starea cea mai gravă, celelalte două fiind preluate de ambulanţe.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un accident rutier a avut loc joi după amiază pe DN 39 la intersecţia cu drumul spre Costineşti.

O autoutilitară înmatriculată în judeţul Tulcea nu a acordat prioritate la ieşirea în DN 39 şi a intrat în coliziune cu un autoturism Peugeot înmatriculat în Bacău, care avea volanul pe dreapta.

În urma impactului, cele trei persoane aflate în autoturism au fost rănite. Conducătorul auto a suferit o fractură deschisă la picior, fiind preluat de o ambulanţă a Serviciului Judeţean, un alt bărbat era în comă, fiind luat de elicopterul SMURD, iar o femeie cu politraumă a fost preluată de o ambulanţă SMURD.

Toate cele trei victime au fost duse la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Cele trei persoane rănite sunt turişti din Bacău.

News

Articole asemănătoare

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.