Accidente Live
  • Acasă
  • Accidente
  • Trei autoturisme implicate într-un accident la ieșirea din Slatina

Trei autoturisme implicate într-un accident la ieșirea din Slatina

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs vineri noaptea pe DN 65 (E574), la ieşirea din municipiul Slatina spre Valea Mare, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau patru bărbaţi.


În ajutorul victimelor au intervenit două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Olt, un echipaj de descarcerare de la ISU şi un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenţie, cele patru persoane din maşinile implicate în accident au fost găsite în afara maşinilor, conştiente. Trei persoane au fost transportate la spital.

„Echipajul SMURD a preluat şi a transportat la spital un bărbat de 29 de ani, din Celaru (judeţul Dolj), şofer al unui autoturism. El era conştient şi prezenta escoriaţii la nivelul feţei şi dureri la membrul inferior stâng. Echipajele SAJ au preluat pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-faţă al aceluiaşi autoturism, un bărbat de 46 de ani, tot din localitatea Celaru. Acesta era conştient şi prezenta traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-facial. Echipajele SAJ au preluat şi transportat la spital şi un bărbat în vârstă de 27 de ani, şofer, conştient, cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-facial”, a anunţat Băsăşteanu.

Toate cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina. AGERPRES

Sursa foto: ISU Olt

Articole asemănătoare

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.