Accidente Live
  • Acasă
  • Frontieră
  • TIR-urile așteaptă 5 ore la vama Nădlac pentru a ieși din țară

TIR-urile așteaptă 5 ore la vama Nădlac pentru a ieși din țară

Potrivit aplicației Poliției de Frontieră Române, care monitorizează traficul la graniță, miercuri, la Punctul de Trecere a Frontieri Nădlac II, din județul Arad, timpii de așteptare sunt de cinci ore, la ieșirea de marfare. Astfel, s-a format o coloană de camioane care se întinde pe mai mulți kilometri la ieșirea din țară. Conform reprezentanților Poliției de Frontieră, sunt deschise patru artere pe sensul de ieșire din țară pentru camioane.
Timpii de așteptare au crescut și la vama Vărșand, tot din județul Arad, unde șoferii de TIR-uri așteaptă 60 de minute pentru a li se verifica documentele, fiind deschise patru artere. De asemenea, la vama Petea, din județul Satu Mare, timpii de așteptare au crescut la 120 de minute, iar la Borș, în județul Bihor, șoferii așteaptă 40 de minute.
Timpii de aşteptare la punctele de trecere a frontierei din vestul ţării au crescut pentru că în zilele nelucrătoare circulaţia tututor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul Ungariei.

Sursa: Mediafax

Sursa foto: Bucuresti FM

Articole asemănătoare

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.