Accidente Live

Un tânăr fără permis a provocat un accident în Argeș

Un tânăr a murit, iar alti doi au fost grav răniţi într-un accident rutier produs miercuri seară pe un drum din localitatea argeşeană Schitu Goleşti, după ce autoturismul în care cei trei se aflau, condus de un tânăr fără permis, a lovit cu putere un autobuz care circula în aceeaşi direcţie şi în care nu se aflau pasageri.

Conform reprezentanţilor Poliţiei judeţene Argeş, un autoturism în care se aflau trei persoane şi care circula dinspre municipiul Piteşti către oraşul Câmpulung a lovit din spate un autobuz în care nu se aflau pasageri. In urma impactului, autoturismul a ricoşat in şanţul de pe marginea drumului, iar cei trei ocupanţi au rămas încarceraţi.

În momentul in care echipajele de descarcerare au reuşit să-i scoată dintre fiarele maşinii, doi dintre tineri prezentau semne vitale, însă sunt răniti grav, ei fiind duşi la spital.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, cea de-a treia victimă, un bărbat, nu prezenta semne vitale la momentul la care a fost scos din autoturism, el fiind declarat decedat.

Soferul autoturismului are 18 ani, este din Godeni şi nu poseda permis de conducere

Sursa: News

Articole asemănătoare

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.