Accidente Live
  • Acasă
  • Frontieră
  • Patru autoturisme căutate de autorităţi, descoperite la frontieră

Patru autoturisme căutate de autorităţi, descoperite la frontieră

În ultimele două zile, poliţiştii de frontieră au identificat patru autoturisme care figurau în bazele de date ca fiind căutate de către autoritățile din Germania, Austria sau Norvegia. Cele patru vehicule, în valoare totală de aproximativ 140.000 euro, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

În data de 8 mai 2018, în jurul orei 21.30, în P.T.F. Siret, jud. Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul ucrainean Oleg S., în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism marca Range Rover, cu număr de înmatriculare specific Slovaciei. Autoturismul, fabricat în anul 2016, în valoare de aproximativ 65.000 euro.

BMW 520 înmatriculat în Norvegia

Un alt echipaj al poliției de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației a identificat în trafic, pe raza localității de frontieră Sighetu Marmației, un autoturism marca BMW 520, înmatriculat în Norvegia, care figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile norvegiene.

Drept urmare, autoturismul în valoare de 12.000 euro a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Suzuki indisponibilizat în județul Timiș

In data de 10.04.2018, la ora 04.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în țară, o tânără în vârstă de 28 de ani, domiciliată pe raza judeţului Timiș, la volanul unui autoturism marca Suzuki, înmatriculat în Germania, care figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane în data de 09.05.2018.

Faţă de cele constatate, tânăra a declarat că autoturismul aparţine unui prieten și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de 22.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Lexus în valoare de 40.000 Euro

Şi poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iaşi au oprit în trafic, pe o arteră din municipiul Iaşi, un autoturism marca Lexus, condus de P.C., în vârstă de 47 de ani, domiciliată pe raza judeţului Iaşi. Autovehiculul, în valoare de 40.000 de euro, este indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: politiadefrontiera.ro

Articole asemănătoare

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.