Accidente Live
  • Acasă
  • Accidente
  • Doi morți și patru răniți în urma unui accident pe centura Timișoarei

Doi morți și patru răniți în urma unui accident pe centura Timișoarei

Teribil accident de circulație pe centura Timișoarei, în urma căruia doi oameni și-au pierdut viața și alți patru au fost răniți. Două autoturisme s-au lovit și s-au rostogolit în afara părții carosabile.

Din primele informații, cele două autoturisme mergeau în aceeași direcție, spre Arad. Este vorba despre un Volkswagen și un Opel. La un moment dat, șoferul VW a vrut să vireze la stânga pe un drum secundar, dar Opelul era în depășire și nu l-a observat la timp. Impactul a fost atât de puternic, încât ambele mașini s-au dat de mai multe ori peste cap și au ajuns în afara carosabilului.

Cele două persoane care au murit în accidentul de miercuri aveau 54, respectiv 22 de ani. Șoferul autoturismului Volkswagen, care i-a tăiat calea Opelului aflat în depășire, avea 54 de ani, iar femeia din același autoturism avea 22 de ani și era nepoata lui.

Celelalte patru persoane rănite s-au aflat în Opelul angajat în depășire și au vârste cuprinse între 18 și 23 de ani. Potrivit polițiștilor, doi dintre cei doi răniți au suferit răni grave.

Sursa: tion.ro
FOTO: Morar Ovidiu Fb.INFO TRAFIC jud. TIMIȘ

Articole asemănătoare

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.