Accidente Live
  • Acasă
  • Info Trafic
  • CNAIR anunţă transport agabaritic pe ruta Sibiu – Gheorgheni în perioada 20-22 august

CNAIR anunţă transport agabaritic pe ruta Sibiu – Gheorgheni în perioada 20-22 august

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că în perioada 20-22 august 2019 se va desfăşura un transport agabaritic pe ruta Sibiu – Gheorgheni (Judeţul Harghita). Vehiculul va transporta un transformator pentru sistemul energetic naţional.

Traseul urmat de vehicul va fi SIBIU (județul Sibiu) – A1 – DN1 – Voila – DN1 – Braşov – Centura Braşov- DN11 – Chichiş- DN12 – Cozmeni – DN13B – Gheogheni (județul Harghita), anunţă CNAIR.

„Lățimea maximă a vehiculelor este 3,30 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, potrivit CNAIR.

Poliţia rutieră va însoţi în permanenţă vechiculul care va transporta transformatorul pentru sistemul energetic naţional.

Acesta nu va circula în perioadele sau în zonele în care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase.

„Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, mai informează CNAIR.

Articole asemănătoare

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.