Accidente Live
  • Acasă
  • Breaking News
  • Autostrada A2, blocată de o turmă de oi. Replica ciobanului: „Brânza îți place?”

Autostrada A2, blocată de o turmă de oi. Replica ciobanului: „Brânza îți place?”

Autostrada A2 a fost blocată parţial, marţi dimineaţă, de o turmă de oi, însoţită de o maşină pe avarii şi câţiva măgari, care traversa podul de la Cernavodă.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrăzi l-au identificat pe cel care conducea turma şi l-au amendat cu 4.350 de lei.

„La data de 28.01.2020, în jurul orelor 07,30, lucrătorii din cadrul Brigăzii Autostrăzi s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe podul dunărean de la km 160, sensul de mers Bucureşti-Constanţa o turmă de ovine blochează parţial calea de rulare. Ajunşi la faţa locului aceştia au identificat conducătorul turmei de ovine în persoana numitului T.I. de 50 de ani din Comuna Seimenii Mici, jud. Constanţa, care a fost sancţionat atât în calitate de conducător al unei turme de ovine pe autostradă cât şi în calitate de conducător auto cu amendă în cuantum de 4350 lei”, a informat Brigada Autostrăzi din cadrul IGPR.

Update1. Ciobanul a primit amenda. Felicitari politistilor. Update 2. Ptr presa – Nu eu eram soferul, stau in dreapta, volanul e pe stanga. 3. Nu ma injurati daca vi se scumpeste branza dupa amenda asta. Cernavoda. Nu a răsărit soarele. Ceata. Autostrada plina de oi. Franele rezista.

Publicată de Ovidiu Neculai Bufnila pe Luni, 27 ianuarie 2020

 

Articole asemănătoare

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.